Praktijk Nijenhuis: Wie ben ik

Net als bij heel veel andere dingen in het leven draait het om evenwicht: als jij in balans bent, is het niet erg om af en toe te zondigen.

Mijn naam is Angelique Nijenhuis.

In September  2016 de opleiding  als gewichtsconsulente afgerond en gestart met mijn praktijk voor Voedingsadvies.  Een aantal jaren geleden ben ik als coach gestart bij een international organaistaie waarin de verandering van levensstijl erg belangrijk is.  Daar is voor mij de drijfveer en de interesse begonnen voor goede voeding.

Ik vind het zo leuk om anderen te inspireren en enthousiasmeren over voeding dat ik er wel een dag over kan blijven doorpraten.   Ik doe nu wat ik het allerleukst vind: vertellen over wat goede voeding en een gezonde leefstijl voor je kan doen.

Mensen inspireren om goed voor zichzelf te zorgen door gezond en vooral lekker te eten. Zodat je nooit meer op dieet hoeft en alles kunt eten wat jij wilt. Elk lichaam is anders en daarom is er ook geen “ideale” methode. Alleen jij weet wat goed voor jou is en bij jouw leven past. Net als bij heel veel andere dingen in het leven draait het om evenwicht: als jij in balans bent, is het niet erg om af en toe te zondigen. Maar het gaat erom dat jij de regie hebt en houdt over jouw leefstijl.

Ervaringsdeskundig

In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei dieten. Ik viel goed af maar kwam helaas ook weer aan, gelukkig niet weer op het oude gewicht, maar toch het bekende jojo effect is bij mij ook het geval geweest. Op een gegeven moment besefte ik dat het niet werkte. Het gaat niet om het dieten om je moet je levewnsttijl veranderen. Dat is het enige wat werkt op de langere termijn.