Coachingtraject

Wil jij ook werken aan een gezond lichaam en je weer lekker voelen?? Maar lukt het je niet alleen om hier mee aan de slag te gaan. Kom dan eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek om te zien wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Elk traject begint met een gratis en uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we kijken of het klikt en gaan we samen kijken wat jij wilt en waarom. Hoe helderder je hebt waarom je wilt wat je wilt, hoe gemakkelijker het zal zijn om je doel te bereiken. Als ik jou mag begeleiden om jou een gezond gewicht te laten bereiken, gaan we in een intakegesprek samen een doel opstellen en geef ik je een indicatie van hoe lang het zal duren om dit doel te bereiken.

Kosten

Kennismakingsgesprek van 15 minuten is gratis.

Intake gesprek inclusief week/eetschema
€ 75,00

Vervolgconsulten ong. 20-30 minuten
€ 20,00

Kort weegconsult (alleen wekelijks wegen)
€ 10,00

Voordelige pakketten

Uiteraard bied ik ook voordelige pakketten aan, helemaal naar wens te combineren om jouw doel te halen. Meer weten, neem dan contact met mij op.

Wat zeggen mijn klanten

Client

Coachingtraject

Na heel veel verschillende diëten te hebben geprobeerd, kwam ik in contact met Angelique die vanuit huis haar voedingspraktijk ging starten. Het 1 op 1 contact sprak me erg aan en mede daardoor ben ik gestart. Het is erg prettig om in een ongedwongen sfeer 1 op 1 te kunnen praten over wat wel goed lukt en wat niet, maar ook een voedingsplan te krijgen die voor jou persoonlijk is gemaakt. Dit zonder vaste dagmenu’s, zodat je zelf verder invulling kunt geven aan je maaltijden.

Angelique weet goed in te spelen op je behoeftes, maar is ook een goede stok achter de deur om het gewenste resultaat te behalen. Inmiddels 10 kg afgevallen en we gaan door!

Client

Coachingtraject

Ik was erg zenuwachtig voor mijn intake gesprek, maar bij Angelique werd ik al snel door de ongedwongen sfeer op mijn gemak gesteld. Het 1 op 1 ondersteuning vind ik erg fijn, ook mede doordat je alles kwijt kunt, waarom het een keer niet gaat zoals het zou moeten gaan. Angelique geeft alle ondersteuning die je maar wilt. Ook het plan wat speciaal voor mij is gemaakt met al mijn eet- en leefgewoonten is voor mij ideaal, Ik ga er met alle vertrouwen voor om ook mijn laatste paar kilo’s kwijt te raken.